Les Naufores

Les Naufores

Les Naufores ( JOAQUIN BORRELL) (gratis pdf) Ranking de los 100 libros mas vendidos en librerias . Datos reales aportadas por las librerias participantes en Todos Tus Libros.

JOAQUIN BORRELL

Les Naufores - JOAQUIN BORRELL PDF Aqui tienes mas de 100 Libros Interesantes en PDF. Obras clasicas perfectas para leer en tus tiempos libres en tu Celular, Tablet, Kindle o Computador.

Ilat, l’esposa de Qasmun el Navegant, agraí la fortuna de ser ella qui rebé la terrible notícia. Aquell vespre s’havia sotejat un Molki acabava de ser informada que la seua única filla d’onze mesos, Llaiait, havia de ser preparada per al sacrifici. Aquest era el desig de la deesa Tanit qui, com altres déus de Cartago, requeria l’entrega i mort d’una criatura cartaginesa de legítima raça cananea a canvi de protecció divina.Sense pensar-s’ho dos cops, Ilat decideix trencar la tradició i emprendre amb la seua filla una fugida suïcida per mar que uneix el seu destí al de vuit gregues capturades per les galeres cartagineses. Així s’inicia l’odissea de les Nàufores, dones valentes que s’enfrontaran a la persecució dels mariners eivissencs, els múltiples perills de les costes ibèriques i al misteri de navegar amb la mirada fixa en un sol destí… la llibertat.

Les Naufores JOAQUIN BORRELL [Gratis] La biblioteca digital mas grande del mundo. Lea libros, audiolibros ilimitados... Acceda a decenas de millones de documentos. GRATIS con una prueba gratis

Ilat, l’esposa de Qasmun el Navegant, agraí la fortuna de ser ella qui rebé la terrible notícia. Aquell vespre s’havia sotejat un Molki acabava de ser informada que la seua ú


Descargar PDF Descarga Online
MEA Proloader